Du ger upp en gammal adress
En inkorg du inte längre använder kommer att stängas, men en del av innehållet är fortfarande viktigt. Vid steget där du väljer vad som ska sparas, markeras inte All Mail och flera systemobjekt. Markera det du behöver, eller All Mail, och ladda sedan ner innan du stänger inkorgen.